Predstavnik nove generacije kantautora-pjesnika okupio je bend i dolazi na Glazbeni lonac s pjesmama koje su proizašle iz duže kreativne faze – Voland Le Mat u subotu, 20. svibnja nastupit će u Kavezu, a ulaz je slobodan.

Sa svojim »Faustopojkama« pojavio se tiho i nenametljivo tamo još 2009. godine i momentalno osvojio duše koje su ovom pravom malom glazbenom remek djelu dale priliku. »Uvijek nakon toplih kiša«, »Svijet tišine«, »Đavo je kriv« i ostale s albuma uspjele su držati njegovu publiku na okupu punih sedam godina koliko je trajala tišina.
Đavo i luda, odnosno Voland Le Mat, ipak su se odlučili i dalje šarati note i proganjati stihovima pa je Momir Oljača s pratećim bendom na mala vrata ušao natrag na scenu prošle godine nastupom u sklopu MIMO-a, a zatim napunio i malu Tvornicu.

Od tada nam je prikazao svoje nove uratke »Nije fer«, »Les Champs Utrinees«, ali i najavio još novih pjesama koje su došle kao rezultat iznimno kreativnog razdoblja. U Glazbeni lonac u Kavezu, Voland Le Mat dolazi u punom bendovskom sastavu kojeg čine Momir Oljača (vokal, gitara), Ante Prgin Surka (bubanj), Velimir Grujić (električna gitara), Antonino Šimić (bas) i Tomislav Gavranović (klavijature, elektronika).

Voland Le Mat priprema nesvakidašnje intimni nastup, a posjetitelji Glazbenog lonca slušat će bend s pozicije kakvu rijetko imaju prilike doživjeti.

Ulaz u Kavez je slobodan i svi su dobrodošli, a dobrodošle su i donacije u lončić iz kojeg sav prikupljen iznos ide isključivo izvođačima kao potpora njihovom radu.

Komentari

komentara