Nakon fantastičnog nastupa na jubilarnom 10. izdanju INmusic festivala, mladi beogradski garažni rock/post-punk trio – Repetitor, zasvirati će na OTP World Stageu u sklopu Europavox projekta na nadolazećem dvanaestom izdanju festivala.

Energični Beograđani miljenici su publike u regiji, a iza njih su svirke na brojnim velikim i cijenjenim europskim festivalima, gostovanja u Kini, Rusiji te europska turneja.

Posjetiteljima INmusica predstavit će svoj svježi studijski album “Gde ćeš”, koji donosi prepoznatljivu i popaljivu mješavinu rock’n’rolla, post-punka i noisea.

Nastup Repetitora na INmusicu #12 prvo je najavljeno gostovanje u sklopu cijenjenog Europavox projektačiji je INmusic festival ponosan partner. Europavox projekt predvođen Europavox Festivalom sufinanciran je od strane Europske komisije kao važan program za poticanje međueuropske suradnje i doprinos suvremenoj kulturi i glazbi.

Podsjetimo, nastupe na dvanaestom izdanju festivala potvrdili su dosad – Arcade Fire, Alt-J i Michael Kiwanuka.

Blagdanski paketi INmusic festivala, koju uključuju najpovoljniju trodnevnu festivalsku ulaznicu, vaučer OTP banke s pologom od 100 kuna, dvije limenke Ožujskog piva i posebno dizajniranu festivalsku majicu, u prodaji su putem službenog web shopa INmusic festivalaili u Dirty Old Shopu u Zagrebu po cijeni od 369 kuna (+troškovi dostave za kupnju putem webshopa) do 31.12.2016. ili do isteka zaliha.

Festivalske ulaznice za INmusic #12 dostupne su putem službenog festivalskog web shopa, po cijeni od 299 kuna (+ troškovi transakcije) za trodnevnu festivalsku ulaznicu, dok su sedmodnevne kamperske ulaznice dostupne po cijeni od 200 kuna (+ troškovi transakcije).

Komentari

komentara