Od danas do 16. srpnja u organizaciji Općine Vrbnik i TZO Vrbnik, u Vrbniku će se pod vodstvom jazz glazbenika Damjana Grbca održavati inovativne glazbene radionice Vrbnik Music Camp 2017. tijekom kojih se polaznike kroz edukacijske i kreativne programe upoznaje s elementima pop, rock, etno i jazz glazbe.

Namjera tečaja je da se polaznici, osim samostalnog sviranja, upoznaju još više s glazbom kroz zajedničko sviranje, druženje i komunikaciju. Na kraju tečaja polaznici će nastupiti na zajedničkom završnom koncertu koji će biti održan 16. srpnja. Predavači Vrbnik Music Campa su: Damjan Grbac, Zvonimir Radišić, Tonči Grabušić, Dino Antonić, Karlo Lovrić i Mihalj Ivković, dok će profesori za puhačke instrumente biti će pozvani ovisno o broju polaznika.

U planu je i jednodnevna radionica s priznatim glazbenicima koja će biti održana 12. srpnja kada će u Vrbniku besplatan nastup održati Jed Becker’s Group koji čine: Emir Grozdanić (gitara), Tonči Grabušić (bubanj) i Damjan Grbac (bas).

Cijena tečaja s uključenim cjelodnevnim workshopom iznosi 1000 kn, a jednodnevnog workshopa 200 kn. Prijave je moguće izvršiti do danas.

Komentari

komentara