Priča je sasvim jednostavna.

Baš kao što i sam naziv albuma nagovješćuje, projekt “White on White” izniknuo je neočekivano… Niotkuda.

Iako protkana stvaralaštvom Boba Dylana, Toma Waitsa, Nicka Drakea, Townesa Van Zandta, Jacksona C. Franka…, glazba koja je ostala zabilježena na trakama zvuči zericu suvremenije, no stvar je stvarno jednostavna – muškarac koji je u glazbi i oko glazbe bio od svojih tinejdžerskih dana, kojem su pisanje pjesama i pjevanje sredstvo izražavanja, pognut nad svojom gitarom oslobađa se emocionalnog tereta, zbacivši ga sa svojih leđa i sa svoje duše.

Ništa više od toga.
23472942_1938368666489650_6065125631439365978_n
White on White a.k.a. Marko Rogić predstavlja se video-spotom za singl “Mirage”, što će u četvrtak, 16. studenoga biti premijerno prikazan na Drugom programu HTV-a u emisiji “Pop rock” u 19.30 sati.
 
Video prvijenac sniman je u Liču, a Markov prvijenac, je ujedno i prvijenac fotografkinji Martini Kakarinac Šalov, alfi i omegi Tinybizza, kojoj je obzirom dolazi iz fotografskog svijeta video bio logičan slijed, te je tako nastala ova suradnja. Uz video, snimili su i set promotivnih fotki.

Ideja za spot nametnula se sama po sebi, obzirom da ni Marko ni Martina nisu komplicirali, odnosno željeli su spontanu, nenametljivu vizualnu priču koja će pratiti prvi singl.

Komentari

komentara