#HEXAPPEAL Fresh Island festival otvoren je spektakularnim nastupima Wiza Khalife i Ty Dolla $igna. Tisuće mladih posljednjih je dana pristiglo na otok Pag kako bi se zabavili na petom jubilarnom #HEXAPPEAL Fresh Island Festivalu.

 

Klubovi Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya večer su dočekali ispunjeni do posljednjeg mjesta. Dugo se očekivao nastup jedne od najvećih zvijezda današnjice, Wiza Khalife. Uz r’n’b hitove prepuna Papaya uz glasne je ovacije dočekala izvrsno raspoloženog glazbenika koje je izveo neke od svojih najvećih hitova. Rasplesani Wiz je publiku, koja je u glas s njim pjevala, nagrađivao vodenim osvježenjima koje su mladi prihvatili s velikim oduševljenjem.

 

Danas, drugog dana #HEXAPPEAL Fresh Island festivala u klubu Noa nastupa jedan od vodeći DJ-a i producenata današnjice, Skrillex, a tu su i nastupi Kehlani, DJ Premiera te Statik Selektaha. Večernje provode najavit će užareni popodnevni partiji na kojima se očekuje pravo modno natjecanje dobro usklađenih ljepotica i vrhunski stiliziranih ljepotana.

 

Najveća zvijezda festivala, Chris Brown, danas dolazi u Hrvatsku. Dosad neviđena produkcija instalirana je na samoj plaži Zrće i spremna je za više od 12.000 ljudi koji se očekuju na sutrašnjem nastupu američke zvijezde na samoj plaži. Chris će nastupiti na pozornici veličine 15×12 metara. Čak 116 rasvjetnih tijela uz razglas po najvišim svjetskim standardima garantiraju nezaboravan provod.

Komentari

komentara