Još je samo pet dana ostalo do izlaska albuma “Kuća bez krova” Mile Kekina. 

U petak, 19. listopada, na svim prodajnim mjestima u Hrvatskoj, bit će dostupan novi, solo album Mile Kekina. Dok se priča oko jednog od najiščekivanijih domaćih izdanja ozbiljno zahuktava, Mile Kekin najavljuje i koncert povodom izlaska albuma »Kuća bez krova«. S akustičnom gitarom u ruci, Mile će dočekati sve fanove u Vintage Industrial Baru u četvrtak 29. studenog.

Roberto Pavic

– Dana 29. studenog u Vintage Industrial Baru održat ću prvi pravi koncert u solo varijanti. Iako sam svoj bend sam za tu priliku skromno i egocentrično nazvao Mile Kekin, neću biti sam. Sa mnom će se na binu popeti grupa prekaljenih muzikanata s kojima sam preko dvije godine radio na albumu »Kuća bez krova«, a to su Danko Krznarić na gitari, sintu, klaviru i Hammondu, Marko Bregant na steel gitari, Andrija Lazo na harmonici, Matko Gaće za bubnjevima i Neven Jurić za bas gitarom. Po prvi puta izvest ćemo »Reno 4«, »Atlas«, »Takav par« i još desetak stvari s novog albuma, ali i neke stare pjesme iz moje prve solo faze kao što su »Dolje je bolje«, »Maslina«, »U dva oka« i druge. Također ćete čuti i nekoliko pjesama na kojima sam surađivao s drugim bendovima i autorima. Bit će još malih iznenađenja, par gostiju i vjerujem puno znatiželjnika koje će zanimati kako izgledam na bini u dugim hlačama i s akustičnom gitarom u ruci, rekao je Mile Kekin.

Album će prvotno izaći na CD-u, a dva tjedna kasnije, izaći će i na vinilu. »Kuća bez krova« priča je o Mile Kekinu, njegovom djetinjstvu, odrastanju, o krivim ženama i pravoj ženi. Autorski i dijelom autobiografski album rađen je pune dvije godine pod palicom jednog od najboljih producenata Denisa Mujadžića Denykena.

Veliko iznenađenje na novom albumu Mile Kekina  je duet s Bajagom na pjesmi „Atlantida“. Mile kaže da je to je pjesma o „nama iz plemena Azri“.

Komentari

komentara