Letu 3, TBF-u i Edi Maajci na 3. će se Antivalentinovu pridružiti i slovenski Demolition Group, čime je zaključen line up rock fešte koja će biti održana 10. veljače u zagrebačkom Domu sportova.

Demolition Group postoji od 1985. godine, a njihova im je glazba na rubu alternativnog i underground zvuka osigurala status najutjecajnijeg slovenskog underground-alter benda.

Bend je do danas izdao četrnaest albuma od kojih je zadnji, »Zlagano sonce« iz 2015. godine, bio je nominiran među pet najboljih albuma godine u Sloveniji. U Zagreb će doći u sastavu: Goran Šalamon (vokal), Aleš Suša (saksofon), Petar Stojanović (gitara), braća Tomi i Ivan Gregel (bas i bubnjevi) i Matjaž Pegam (zvuk i produkcija).

Ulaznice za »Antivalentinovo 3 – ništa ljubav, Karentinovo svuda!« do 31. prosinca moguće je kupiti po pretprodajnim cijenama: 140 kn za dvije osobe i 60 kn pojedinačne.

Od 1. siječnja cijena će iznositi 160 kn za dvije osobe i 90 kn za jednu.

Ulaznice su u prodaji u na prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr, a moguće ih je kupiti i u Dirty Old Shopu, Dallas Recordsu i Rockmarku u Zagrebu te u riječkom Dallas Music Shopu.

 

Komentari

komentara