Legendarni slovenski bend Lačni Franz na čijem čelu je pjevač i autor Zoran Predin, objavio je novu pjesmu na hrvatskom jeziku.

Riječ je o singlu »Koji s vjetrom pjevaju« kojim najavljuju i novi album na hrvatskom jeziku »Akustična pusa«. Uz pjesmu je predstavljena i njezina slovenska varijanta »Akustična voda«. Ta je pjesma prvi singl novog albuma na slovenskom jeziku »Nova nebesa«.

Obje pjesme supotpisuju Milan Prislan (glazba) i Zoran Predin (tekst), a aranžman je djelo cijelog benda. Albumi »Akustična pusa« i »Nova nebesa« koji donose deset novih pjesama, nedavno su objavljeni u izdanju Croatia Recordsa. Zagrebačka publika nove će pjesme moći poslušati na Valentinovo kada će Predin održati ekskluzivan koncert u Zagrebačkom kazalištu mladih.

Zbog velikog zanimanja za »Akustičnu pusu« dodan je još jedan termin, utorak 13. veljače.

– To je najljepše moguće priznanje i podrška našim koncertima. Pripremamo dva sata akustične glazbe, na inovativan način. Jedva čekamo. Dobrodošli, poručili su Zoran Predin i Lačni Franz.

Broj ulaznica za ove ekskluzivne koncerte je ograničen na 250 po večeri. Program će obuhvatiti poznate Predinove hitove iz različitih razdoblja njegove bogate karijere, a sam koncert pod naslovom »Akustična pusa« predstavit će i nove pjesme s istoimenog albuma.

Cijena ulaznica iznosi 150 kuna, a uz prvih 100 ulaznica za koncert 14. veljače i 50 ulaznica za 13. veljače organizator poklanja CD »Kosa boje srebra«, koji će posjetitelji moći preuzeti u ZKM-u prije samog koncerta uz predočenje ulaznice.

Komentari

komentara