RIJEKA – U bivšim skladištima na Delti sinoć je započeo koncertni program jubilarnog 10. Student Day Festivala. Čast da otvori ovogodišnji SDF imao je mladi riječki rock bend Fanaa, nakon kojeg je na pozornicu Export Delte stala eklektična deveteročlana slovenska grupa Generator.

Na popisu izvođača prve večeri bili su i Splićani – Krešo Bengalka i The Beat Fleet te britanske zvijezde RudimentalDJ.

Zadatak da otvori program na KBS WareHouse stageu imala je opatijska hip-hop grupa Reinkarnacija, a u line-upu prve electro večeri bila je i zagrebačka trap atrakcija High5 te poznati riječki DJ-i i Dj-ice.

Dvodnevna beplatna glazbena zabava vrhunac je manifestacije čije je deseto izdanje započelo u ponedjeljak.Večeras će na glavnoj pozornici nastupit predvodnici urbanog zvuka u Hrvatskoj: Damir Urban & 4, Edo Maajka i grupa Vatra.

Program će otvoriti studentski bend koji je jučer izabrala publika na koncertu na Kampusu, mnogočlani riječki bend Grapevine Babies te opatijski kantautor Dražen Turina Šajeta.

Na KBS WareHouse Flooru za dobru će atmosferu biti zadužen DJ Darius Syrossian i mnogi regionalni DJ-i, dok će tradicionalni closing (after)party biti održan u Crkvi u nedjelju ujutro.

Komentari

komentara