U povodu 40. godišnjice prvog službenog nastupa grupe Paraf u Circolu, u četvrtak, 22. ožujka 2018. godine, u 20 sati, u Zajednici Talijana, u Circolu Grad Rijeka organizira tribinu na temu punk kulture, priopćeno je iz Grada.

“Na tribini će sudjelovati riječki novinar i publicist, promicatelj riječke glazbene scene Velid Đekić, pjevačica druge postave Parafa Pavica Mijatović – Vim Cola, Ljubljančanin Igor Vidmar, originalni producent prvog albuma grupe Paraf „… a dan je tako lijepo počeo“, beogradski kroničar ex YU scene i enciklopedist Petar Janjatović, gitarist i pjevač prve postave Parafa Valter Kocijančić, novinar i publicist Ivan Molek, menadžer nekadašnjeg Istočnog izlaza, pjevač grupa Umjetnici ulice i Let 3 Prlja, novinar i književnik Teofil Pančić te novinar i publicist Branko Kostelnik, lider negdašnje post punk skupine Roderick i autor knjige ‘Moj život je novi val’.

Moderator tribine je novinar, publicist i glazbeni kritičar Bojan Mušćet, član negdašnje punk skupine VIA Viktor Kunst.

Ulaz je sve zainteresirane besplatan, ali i ograničen zbog manjeg kapaciteta dvorane.

Uoči tribine, u 19 sati, okupljene će zabavljati DJ Zoran Prodanović Prlja (Let 3).

Nakon zaključenja tribine, u 21.30 sati, Valter Kocijančić će s pratećim sastavom Perspektiva (Alen Tibljaš, Robert Jovanović i Vava), održati kratki nastup u kojem će kroz šest pjesama podsjetiti na prve dane grupe Paraf i koncert održan 22. ožujka 1978. u Circolu”, navodi se u priopćenju.

Komentari

komentara