Iz Distunea su objavili detalje koncerta američkog benda Magic Shoppe u Palachu

  • 19h vrata
  • 20h Fanaa
  • 21h Magic Shoppe

ulaznice: 40/60kn
prodajna mjesta: Dallas music shop Rijeka, Entrio

Magic Shoppe kompaktan je spoj shoegazea i mračne i teške psihodelije. Na svoj premijerni nastup u Rijeku dolaze predstaviti svoj novi, peti po redu album “Circles”.

Društvo im pravi mladi i perspektivni domaći bend Fanaa.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 40,00kn dostupne u Dallas music shopu ili preko sustava Entrio, na dan koncerta cijena ulaza iznosi 60,00kn.

MAGIC SHOPPE (USA)

Magic Shoppe kompaktan je spoj shoegazea i mračne i teške psihodelije. Diskografski vrlo aktivni, u proteklih osam godina iza sebe imaju tri albuma i četiri EP a, u Rijeku dolaze predstaviti svoj novi, peti po redu album “Circles”, izdan prošlog mjeseca od strane Little Cloud Records.

Svirački uigrani, štoviše skladna su cjelina, a vrtložne kakofonije, moderne psihedelije intrigantno prožete zvučnom atmosferom, fuzzom, reverbiziranim harmonijama i instrumentacijom drona dočaravaju njihov nastup.

Magic Shoppe čine Josiah Webb (vokal/gitara), Stevie Moonboots (bas), Dave Mulvaney (bubnjevi) i Richie Gibson (ritam gitara).

FANAA (Rijeka)

Mladi i perspektivni riječki bend Fanaa pojačava bostonski Magic Shoppe. Iza sebe imaju album prvijenac “Fonomatik” kojeg su lani predstavili ne samo riječkoj publici nego i šire.

Upravo im je nastup na Čuješ?! Festivalu u KSETu donio nagradu snimanje novog singla u studiju. Trenutno stvaraju novi EP kojeg će i predstaviti na koncertu. Za sebe kažu da sviraju indie / psihodelick rock. Na vama je da se u to i sami uvjerite.

MagicShoppe_PlakatIpng

 

Komentari

komentara