Peto AntiValentinovo koje će biti održano u petak 14. i subotu 15. veljače sljedeće godine u zagrebačkom Boćarskom domu, bit će definitivno najluđe izdanje tradicionalnog festivala koji u mjesecu zaljubljenih svake godine željno iščekuju svi koji žele dobar provod i pravu feštu ove godine pod sloganom – »Niti ljubav, niti karanje, samo tulumarenje!«.

Dvije večeri, odlični izvođači, totalno drukčiji glazbeni program i posebna iznenađenja koja iz godine u godinu marljivo pripremaju idejni začetnici iz grupe Let 3, garantiraju fenomenalan tulum koji se ni ovog puta ne smije propustiti. Prva večer bit će u znaku cro-dance zvuka devedesetih, vječnih hitova osamedesetih i zarazno plesne muzike. Uz već najavljene Neki to vole vruće i Kuzma & Shaka Zulu, pozornicom će zavladati vodeća imena te glazbene ere: I. Bee, Minea i Ella. Antivalentinovskom petku pridružuje se i rasplesani DJ Kneža. Kao posebno iznenađanje ovaj retro tulum pojačat će, po mnogima kraljica devedesetih, Alka Vuica!

– Cijeli svoj život vodim se ljubavlju o čemu sam napisala i velik broj pjesama, sa sretnim ili nesretnim završetkom. Vidim da se u posljednje vrijeme publika vraća dobrim starim pjesmama, tako da za AntiValentinovo najavljujem odličan tulum, poručila je Alka koju nakon AntiValentinova očekuje dugoočekivani solistički koncert u Zagrebu. Subotnji lajnap donosi žeštoke rock & punk zvukove, a uz headlinere, riječku grupu Let 3 i njezine goste, te već najavljene Paraf i M.O.R.T., lajnapu se pridružuje koprivničko-varaždinski bend Overflow koji je nedavno najavio povratak nakon šest godina stanke i predstavio tri nova singla: »From My Lips«, »Dim« i »Words« kojima najavljuju svoj novi album. Na AntiValentinovo dolaze još jedni podravski dečki – pršteći, energični i iskreni Ogenj, celtic punk bend koje mnogi smatraju hrvatskom verzijom benda Flogging Molly.

Komentari

komentara