Četvrto Antivalentinovo, pod motom »Ništa ljubav, samo obitelj«, sljedeće će godine biti održano u dva grada, Zagrebu i Ljubljani, uz program proširen odličnim stand upom.

Antivalentinovska fešta tako će prvi put dobiti svoje slovensko izdanje, a osim što kreće u osvajanje regije, ovo će jedinstveno slavlje ljubavi trajati dva dana pa tako najbolja rokerska fešta prerasta u pravi festival. Tu su i odlični stand up performeri, Studio smijeha, koji će svojim ubojitim humorom Antivalentinovu dati potpuno novu dimenziju.
Marko Gracin
U Zagrebu će Antivalentinovo biti održano u petak i subotu, 8. i 9. veljače u Boćarskom domu, uz vrhunske glazbene nastupe osam velikih, regionalnih izvođača urbane scene. Zagrebačko će Antivalentinovo, uz idejne začetnike, grupu Let 3, upotpuniti jedinstveni i neponovljivi Rambo Amadeus, a nastupit će i riječka grupa Turisti.
Marko GRACIN
Ljubljana će Antivalentinovo dobiti dva dana ranije, 6. i 7. veljače u Gospodarskom raztavišču.
Na festivalsko AntiValentinovo dolaze Bad Copy i Zabranjeno pušenje.
Beogradski hip hop trojac Bad Copy dobro je poznat domaćoj publici koja svaki njihov nastup s nestrpljenjem iščekuje. Oformljeni 2001. godine, velikani srpske i regionalne hip hop scene, iduće godine postaju punoljetni pa će zagrebački nastup u Boćarskom domu biti začinjen selektiranim hitovima među kojima su ‘Ljubav ili pivo’, ‘Vodio sam devojku na soju’, ‘Esi mi dobar’ i neizostavni ‘Đastin Biberi’.
Zabranjeno pušenje/Saša Midžor Sučić

Zabranjeno pušenje/Saša Midžor Sučić

Bend uz kojeg su se glazbeno razvijale generacije, a rastu još uvijek, sasvim je sigurno Zabranjeno Pušenje. Njihov staž dug 38 godina iznjedrio je mnoge bezvremenske hitove, teško je izdvojiti tek nekoliko, ali među njima su apsolutno ‘Možeš imat’ moje tijelo’, ‘Balada o Pišonji i Žugi’, ‘Dan Republike’, ‘Hajle Selasije’. Pušenje će nas, kao magični vremenski stroj, vratiti u neka prijašnja vremena, a istovremeno rasplesati novim pjesmama s nedavno predstavljenog, jedanaestog studijskog albuma ‘Šok i nevjerica’.
– Svi vi koji hoćete da se upucavate curama na neki drugačiji način, ne preko cvijeća i bonbonijera nego preko pametnih filmova i lijepih ploča, dođite 8. i 9. veljače na AntiValentinovo, pozivaju iz Zabranjenog pušenja.

Komentari

komentara