Produženi vikend, pritom i božićni, odličan je povod za izlaske. Riječki klubovi tim su povodom složili raznovrstan program.

Vjerojatno najveći koncert koji će na Badnjak biti održan u Rijeci, bit će nastup splitske grupe TBF u Pogonu kulture.

– Pripremamo set listu poznatih pjesama TBF-a obogaćenu pjesmama s novog albuma »Danas sutra«. Želimo da i nove pjesme postanu jednako poznate kao i naše poznate pjesme pa ih sviramo na svakom koncertu otkad je izašao novi album, najavljujući večer za pamćenje otkrio je pjevač TBF-a Mladen Badovinac.

Ulaznice za koncert u pretprodaji je, po cijeni od 70 kuna, moguće kupiti u OKC-u Palach, The Beertiji, Dallas music shopu, na prodajnim mjestima Entrija te na web-stranici entrio.hr. Na ulazu cijena će im biti 90 kuna.

Svirat će se i u River Pubu. Večeras tamo publiku očekuju Tri kralja, trojka koja je u nepune četiri godine održala više od 450 nastupa diljem Lijepe Naše. Budući da dugo nisu nastupili pred domaćom, riječkom publikom, ovoj se svirki posebno vesele.

Rolin Humes u Riveru

Prije i poslije njihovog nastupa posjetitelje će zabavljati DJ-ica Sara. Na Božić će u Riveru nastupiti Nikola Marjanović, jedan od najboljih hrvatskih vokala, poznat po radu u grupama Sane i Radio Luksemburg te sudjelovanju u showu »X Factor Adria«. Ovo će biti prvi put da nastupa u Rijeci u novoj postavi. Dan nakon Božića u River Pub dolazi hvaljeni pop/rock/blues kvartet Rolin Humes koji iza sebe ima nastupe u gotovo svim zemljama regije, brojne nagrade, a mogu se pohvaliti i ovogodišnjom sjevernoameričkom turnejom u sklopu koje su nastupili i na blues festivalu u Memphisu. Ovom prilikom bend će predstaviti i pjesme s drugog albuma »Rolin Humes presents Rolin Blues«.

Dobar provod na Badnjak najavljuju i iz Tunela gdje će za izbor glazbe biti zadužen DJ D-Gree, rezident zagrebačkog FunkCluba koji će do jutra puštati funk, foul i afro boogie disco selekciju. Posjetiteljima Tunela će plesne cipele trebati i u subotu kada će tamo nastupiti beogradski DJ duo Mangala Sound, aktualni predstavnici novog (i poboljšanog) trip hopa.

Techno na Nini

U Malom Rocku večeras se priprema glazbena slušaonica pod radnim nazivom »Christmas time in hell«, dok će u Milord pubu na Srdočima večeras nastupiti Double D Acoustics, duo koji čine Damir Debelić (vokal, gitara) i Petar Štrok (vokal, gitara). U subotu će tamo publiku zabavljati riječki band PleteRI, rock cover band koji je u zadnjih godinu dana započeo i s autorskim radom.

Nina Boat Club večeras priprema božićni party pod nazivom Johnny Kaos X – Mas Dance. Posjetitelje očekuje najbolji izbor tech – house i techno glazbe; headliner će biti mladi i perspektivni talijanski DJ i producent Lorenzo Pavan ili Johnny Kaos. Osim njega, nastupit će i Labozz, Errol i Poco Loco.

U Crkvi se na Badnjak priprema KBS X-mass Feed Part 03 na kojem će glavna zvijezda biti zagrebački DJ ikonal, a nastupit će i: Herya & Bronski, Dani & Marin Biocic, Life 4 Funk, Virgin Helena, Igorritza i Mo Black. U subotu će klub u Ružićevoj ulici ugostiti novu epizodu Drame na koju Filip Motovunski dovodi DJ-a među kojima je jedan i MC. Yesh je organizator najveće večeri bass glazbe u Zagrebu zvane »Chew the Fat« i vlasnik Jabbaton Recordsa, Kula je vukovarski drum and bass DJ s malo većim naglaskom na neurofunk, a Big Oz je DJ i MC koji publici priprema set aktualnih pjesama iz trap i hip hop svijeta.

Krankšvester u Palachu

Filip Motovunski vrtit će deep i minimal drum and bass set i promovirati NOON release zvan »Love frequency«. Za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 20 kuna prije ponoći i 30 kuna poslije ponoći.
Dobar provod u subotu se očekuje i u Palachu gdje će nastupiti Krankšvester, osječki rap dvojac (Triki & Sett) koji se u Rijeku vraća kako bi klub u Kružnoj još jednom protresli svojim eksplicitnim rimama. Iza njih je sedam izdanja prepunih tvrdih beatova i šporkih tekstova zahvaljujući kojima su osvojili regionalnu underground scenu. Karte za koncert u pretprodaji je po cijeni od 40 kuna moguće kupiti na šankovima Palacha i Beertije. Na dan koncerta, na ulazu u Palach, cijena će im biti 50 kuna.

U Životu se u subotu priprema božićni Mile Voli Disko tulum. Mile Hund puštat će disco, nu disco, italo disco, disco funk, a Djed Božićnjak poklanjati bedževe, naljepnice, majice… Za upad će trebati izdvojiti 10 kuna.

Komentari

komentara