Povodom rođendana Ante Perkovića, novinara, publicista, glazbenika i rocka kritičara koji nas je prerano napustio prije dvije godine, predstavljena je »Bomba«, zadnji singl koji je solistički službeno snimio 2015. godine.

Pjesma je pronađena u glazbenoj radionici Jure Ferine. S obzirom na to da je Ante imao glazbenu karijeru kao član benda Djeca, a kasnije i kao soloizvođač i diskograf (Ćato), diskografske kuće Aquarius Records i Mudri Brk udružile su snage s obitelji i na jednom mjestu donijele sve što je za života službeno objavio.

Osim što će oba albuma Djece i četiri spota biti digitalno dostupna na svim platformama, u rujnu izlazi i kompilacija na vinilu i to prema Antinu predlošku.

Mudri Brk će uskoro objaviti i linkove svih digitalnih servisa na kojima je uploadana Antina glazba s ciljem što lakšeg pronalaska njegove glazbe. Zasad je veći dio toga moguće pronaći na Antinom Bandcampu.

– Materijal koji je Ante ostavio iza sebe dragocjen je, povezuje nas i imamo potrebu nešto s njim napraviti. Imamo ga potrebu čuti, rekla je Ana Opalić iz benda U pol’ 9 kod Sabe. 

Komentari

komentara