Ni velika vrućina ni visoke temperature nisu spriječile oko tisuću ljudi da drugu godinu za redom uživaju na BSH Trsat Castle Adria Sunset Session partyju održanom na Trsatskoj gradini u sklopu programa Ljeto na Gradini.

– S obzirom da su ulaznice rasprodane, i to već drugu godinu zaredom, možemo reći da smo ispunili i svoja očekivanja, ali očito i očekivanja publike u vezi s ovim eventom – kaže jedan od organizatora, Drago Vukelić.

BSH events je organizacija koja se već šestu godinu bavi organiziranjem jedinstvenih evenata, radi se o konceptu dnevne party zabave.

Nakon što je napravljena party revolucija u Zagrebu gdje su održani Sunset Sessioni na Medvedgradu, Meštrovićevom paviljonu te na krovu Muzeja suvremene umjetnosti, ali i brojnim drugim lokacijama, i ove su se godine ponovno vratili u Rijeku gdje je naš kaštel još jednom bio ispunjen dobrim vibracijama i izvrsnom zabavom.

Foto Damir Škomrlj

– Krenuli smo s dnevnim partyjima jer smo željeli publici ponuditi nešto novo, a u planu nam je ovaj event razvijati i internacionalno. Trsatska gradina se pokazala kao izvrstan domaćin – kaže Vukelić.

Za zvukove elektronske glazbe s naglaskom na house bilo je zaduženo nekoliko renomiranih DJ-a – Yakka, Full Ferry, Pablo Panda, Life 4 Funk i Aldo Morro koji ističe kako je BSH party jedinstven jer se održava na jedinstvenim lokacijama te kako line up koji će nas dočekati na tim eventima, ne možemo vidjeti u nekim klupskim ili festivalskim varijantama.

Foto Damir Škomrlj

– Naglasak uvijek stavljamo na lokalne DJ-eve, uvijek bude i neko lokalno ime, jer nam je jako bitno da se promoviraju mlade i lokalne snage – objašnjava Aldo Morro.

After party je zakazan u Harteri.

Ako je suditi po organizatorima koji ističu kako je Trsatska gradina izuzetno produkcijski i organizacijski zahvalna lokacija, ali i po broju i raspoloženju publike, za očekivati je kako ćemo na ovom eventu moći plesati i iduće godine.

 

3744858 3744884

Komentari

komentara