U sklopu ovogodišnjeg Impulse Festivala na Botelu Marina 6. travnja nastupit će Bebé Na Volé, jedan je od najznačajnijih blues vokala i gitarista ovih prostora.

Njegov se zvuk može smatrati mješavinom indie i blues utjecaja, utjelovljenom u talentiranom one man bandu, nadahnutoj izvedbi Adama Semijalca koji podjednako oduševljava publiku i kritiku. Bebé Na Volé 2015. je objavio »best of« na vinilu prigodnog naslova »The Great Depression«, a na Marini će publici predstaviti live izvedbu novog materijala. Iščekivani album »Hate is a Wonderful Thing«, objavljen prije nekoliko mjeseci, uz komplimente publike i glazbenih kritičara slovi za jedno od najboljih izdanja prošle godine. Semijalac u nastupima koristi porchboard bass perkusiju te dva različita loopera te je teško povjerovati kompleksnosti onoga što na pozornici iznosi »samo« jedan svestran izvođač.
Bebe Na Vole
S obzirom na to da živi isključivo od glazbe, svoje je djelovanje proširio znatno dalje od koncertnih dvorana: radi glazbu za kazališne predstave, član je koautorske inicijative OOUR-Zagreb, kazališta TRAFIK u Rijeci te iza sebe ima više od petnaest cjelovečernjih plesnih predstava.
Ulaznice po 40 kuna u pretprodaji i 55 kuna na dan koncerta, moguće je kupiti u Dallas Music Shopu, Croatia Records Shopu i sustav Entrio. Broj ulaznica ograničen je na 100 komada.
Šesto izdanje Impulse Festivala, u organizaciji Distune Promotiona i Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci, traje od 4. do 13. travnja.

 

 

Komentari

komentara