Varaždinski bend Cold Snap predstavit će novi, četvrti po redu album »All Our Sins« u petak, 15. veljače u OKC-u Palach, a u sklopu programa »Distune vam predstavlja…«.

Priča o bendu Cold Snap započela je u proljeće 2003. U proteklih 15 godina prošli su uduž i poprijeko ne samo regiju nego i dobar dio Europe svirajući s relevantim imenima žanra kao što su Pro-Pain, Dead By April, Limp Bizkit, Soulfly, Disturbed, Blind Guardian, Darkest Hour, Suicide Silence, Hypocrisy, Iced Earth. Tome treba dodati i nastupe na festivalima poput Wacken Open Aira, Metal Campa, Metal Festa, Metal Daysa, Sun Valley Metal festa. Upravo žive svirke potvrda su neosporne kvalitete benda, a vjerna fan baza raste iz nastupa u nastup.

 

Nikad žešći, »All Our Sins« koji je izašao ove godine za najveću europsku metal izdavačku kuću, Arising Empire/Nuclear Blast još je jedna stepenica više za Cold Snap. Svojim pristupom, bilo snimanju ili na nastupu pokazuju ozbiljnost čiji uspjeh podupire duboko ukorijenjeno prijateljstvo pun poštovanja, pozitivne kolektivne energije i kreativnosti.

Ulaznice do 31. prosinca stoje 40 kuna, do 14. veljače cijena im je 55 kuna, dok su na dan koncerta 70 kuna, a mogu se kuipiti na svim prodajnim mjestima i webu Entrio te u Dallas music shopu Rijeka

Komentari

komentara