Dobra glazba ne poznaje granice, ali Davea Grohla prošlog je tjedna svejedno oduševilo saznanje da ima istinske fanove i među – osmogodišnjacima.

Doznao je to na koncertu u Manchesteru gdje je u jednom trenutku u prvim redovima opazio dječaka koji je do zadnje riječi znao tekst pjesme “Times Like These”, koju su Foo Fighters izbacili kao singl još 2002.

Grohl je, prema pisanju NME-a, na trenutak prekinuo svirku i s pozornice Old Trafforda upitao dječaka koliko mu je godina.

“Osam godina i znaš stihove Foo Fightersa” – bio je iskreno oduševljen Grohl i odmah pozvao osmogodišnjeg fana na stage uz burno odobravanje publike.

Frontman Foo Fightersa otac je tri kćeri – devetogodišje Violet Maye, šestogodišnje Harper Willow i desetomjesečne Ophelie Saint. Grohl je nedavno u TV showu Ellen otkrio koliko je posvećen djeci i koliko mu je očinska uloga prioritetna u životu. Kad nije na turnejama, svakog jutra, ispričao je tamo, ustaje prije 6 kako bi kćerima napravio doručak, a potom stariju odvezao u sat vremena vožnje udaljenu školu.

Otkrio je i kako mu kćeri baš i ne vole zvuk Foo Fightersa, ali su zato lude za – Katy Perry.

Komentari

komentara