Agilna ekipa iz udruge Distune Promotion u petak s početkom u 19 sati u popularnom Pajol beach baru na Pećinama organizira party povodom početka nove, jubilarne desete sezone programa Distune vam predstavlja.

– Ovoga petka opraštamo se od ljetne sparine i ulazimo u novu, jubilarnu desetu sezonu klupskog programa Distune vam predstavlja. Svojevrsni warm up biti će začinjen prvoklasnom play listom, dragi nam prijateljima iz nekolicine riječkih bendova, a domaćin beach bar Pajol za ovu prigodu pripremiti će probrane hladne napitke svih vrsta i oblika. Naravno, publiku očekuju mnoge nagrade, od ulaznica, plakata, bedževa, cd-a, naljepnica kao i prigodnih torbi i majica u režiji Impulse i Velet festivala, a u igri je i još poneko iznenađenje. Pozdravimo zajedno ljeto uz dobro društvo i glazbu, poručuju iz Distunea dodavši kako je ulaz slobodan.

Desetu klupsku sezonu programa Distune vam predstavlja u srijedu 11. rujna u klubu Život otvara kanadski electro trojac Operators. Operators je projekt iz Montreala koji su osmislili Daniel Boeckner (Wolf Parade, Handsome Furs, Divine Fits), Devojka i Sam Brown (Divine Fits, New Bomb Turks). Na premijerni riječki nastup dolaze u sklopu promocije drugog albuma »Radiant Dawn«. Ulaznice po cijeni od 60 kuna u prodaji su u Dallas music shopu Rijeka i u sustavu Entrio. Na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 75 kuna.

Komentari

komentara