Dubioza Kolektiv održat će, u subotu 10. kolovoza u 10 sati, ekskluzivan promotivan nastup na glavnoj pulskoj tržnici. Bit će to njihova posljednja proba prije velikog večernjeg koncerta u Areni.

Publika na gradskoj tržnici na Narodnom trgu imat će prilike od 10 sati čuti neke od Dubiozinih zimzelenih hitova “u cilju uvježbavanja istih kako se ne bi navečer provaljivali u Areni” – izjavio je sam bend.

Uz nastup na jednom od stolova moći će se kupiti ulaznice za koncert u Areni po povoljnoj cijeni, a sve koji ih kupe očekuju nevjerojatni pokloni:

• Boce napunjene svježim zrakom iz središta bosanske piramide u Visokom – zrak koji revitalizira dušu i tijelo. Vršit će i povrat boca jer žele u njih nasuti svježi istarski zrak koji će se kasnije prodati na tržnici u Sarajevu

• Piratske CD-e albuma “Apsurdistan – ako želiš biti originalan kupi dupljak!

• Domaća jaja s planine Vlašić – “ako nemate muda, kupite naša jaja”

Također, bend će besplatno služiti burek od crno-žutog tartufa koji se može naći samo na livadama pored Čapljine.

Subotnji večernji koncert Dubioza Kolektiva u Puli nastavak je legendarnog nastupa iz 2015. koji je ostao zapamćen kao jedan od najvećih glazbenih događaja u Istri proteklog desetljeća.

Za novi susret bend je pripremio updateanu listu hitova koja uključuje “Vidi, vidi, vidi”, “Walter”, “Firma Ilegal”, “Pakšu”, “Pionirska”, “Blam”, “Vlast i policija”, “U.S.A.”, “Himna generacije”, “No Escape”, “Krivo je more 2”, “Kažu”, “Prvi maj” te, dakako “Kokuz”, “Brijuni” i njihov naklon velikim KUD Idijotima s pjesmom “Ja sjećam se”. Kao posebni gosti Dubioze nastupiti će grupa Saša 21 predvođena Saletom Verudom i dječji zbor Rock campa Pula (u pjesmi „Pionirska“).

Vrata Arene otvoriti će se u 19 sati, Saša 21 svoj će nastup započeti u 20:30 sati, a Dubioza Kolektiv u 21:30 sati. S obzirom na veliku gužvu bit će otvoreni svi dostupni ulazi – i iz Istarske ulice i Ozad Arene.

Osim standardnih prodajnih mjesta Eventima ulaznice će se moći kupiti i na blagajni ispred Arene po regularnim cijenama samo u subotu od 15 sati nadalje. Isti dan ispred amfiteatra bit će postavljen i štand na kojem će se moći kupiti raznolik merch benda, uključujući i potpuno nova linija majica. Promet oko Arene (ulice Istarska, Flavijevska, Amfiteatarska i Ozad Arene) bit će u subotu obustavljen od 17 do 2 sata.

Komentari

komentara