Zvijezde nultog dana EXIT festivala, bend The Killers podjelili su s fanovima prvi singl sa nadolazećeg petog albuma
„Wonderful Wonderful“ koji će svjetlost dana ugledati u narednim mjesecima.

Ovom pjesmom, Killers se predstavljaju u funky glam izdanju, a pjesma bi mogla postati ozbiljan stadionski hit.

Frontman Brandon Flowers otkrio je da će na omotu novog albuma biti njegov sin Henry.

“Ideja je došla od kultnog muzičkog fotografa i režisera Antona Corbijna”, otkrio je Flowers.

Corbijn je, inače, poznat prije svega po dugogodišnjoj suradnji s Depeche Mode, U2, Coldplay i Arcade Fire, ali ćemo njegove spotove od sada gledati za nove hitove Kilersa, dok se njegov sin pojavljuje i u spotu.

Upitan da li je pjesma referenca na njega kada je bio mlađi, Brendon je rekao: “Da, ima tu puno stvari o meni. Kada smo počinjali, osjećao sam se kao da sam božji dar. Naravno, to je godinama usput nestajalo. Ali, bilo je dobro podsjetiti se te svoje verzije. Mislim da mi je to pomoglo da shvatim tko sam zapravo danas”, ispričao je pjevač.

Killersi najavljuju da će njihov predstojeći album biti “najpredniji i najotvoreniji, dosad krcat zvučnim refrenima i himnama koje će puniti stadione“.

Ulaznice za spektakl godine s Killersima na EXIT-u prodaju se po cijenama od samo 235 kn za parter, te 365 kn za veoma limitirani fan pit i 815 kn za VIP platformu. Svi kupci koji već imaju četvorodnevnu EXIT ulaznicu, mogu kupiti i Get EXITed dodatak po povlaštenoj cijeni od samo 125 kn, a koji ide u paru uz EXIT ulaznicu i omogućuje im ulaz u parter zonu za Killerse na glavnoj pozornici.

Komentari

komentara