Svibanj u riječkom klubu Život počinje s nešto drugačijim programom od uobičajenog. Riječki autorski bend Fanaa održat će promociju prvog albuma ˝Fonomatik˝ u petak, 3. svibnja u klubu Život u 23 sata.

Osim koncertnog dijela, iste večeri dečki iz benda napravit će i after party na kojemu će sami birati glazbu, a na afteru će im se pridružiti i gosti iznenađenja koji će uživo pred publikom izvesti nekoliko pjesama.

˝Možete očekivati netipičan, ali odličan, provod u Životu. Za razliku od uobičajene večeri uz DJ-a, na ovom događaju moći će se čuti koncert uživo nakon kojeg slijedi afterparty u istom prostoru gdje dečki iz benda biraju glazbu, a na početku aftera nastupaju i gosti iznenađenja˝, kazao nam je bubnjar Kristian Kirinčić Kiro.

Dečki smatraju kako je riječki klub Život idealno mjesto za promociju albuma iz više razloga: ˝Jer smo riječki bend i najbolje je da se promoviramo prvo kod kuće, jer nerijetko izlazimo u Život, jer život privlači razne umjetnike i ljude koji razmišljaju slično poput nas.˝

Po albumu se definitivno može zaključiti da su rockeri u duši, smatra Kiro. Za album je najviše zaslužan gitarist i tekstopisac Andreas Kornjača koji je već imao ideje koje je samo trebalo uglazbiti.

˝Kad smo se napokon oformili kao bend Kornjača je za pjesme napisao tekstove koji su vrlo poetični, a prateće melodije psihodeličnog i melankoličnog ugođaja pjesme čini vrijednim slušanja˝, kaže Kirinčić.

Tijekom večeri moći će se cupkati uz rock, funk, hip-hop, disco i elektronske hitove, a moglo bi se reći da će svakoga ´pogoditi´ barem jedna od pjesama.

Za goste iznenađenja kažu da jako dobro barataju riječima za mikrofonom uz dobar ´beat´. O kome i čemu je točno riječ, najbolje je saznati iz prve ruke u Životu.

Prvi nastup su imali prošle godine u Palachu na eventu „Glazba je čudo“ gdje su predstavili prvih devet pjesama i dobili pozitivne recenzije, pa tako i nominaciju za najbolji demo bend u zadnje dvije godine od strane 40. RiRock festivala. Iako se dečke već moglo čuti na više nastupa, nastup u Životu bit će njihov prvi samostalni koncert pred publikom.

Komentari

komentara