Dave Grohl i kompanija, objavili su na svom Instagram profilu fotku mikrofona u kadi uz opis: “Uđi, voda je dobra. FF2020 #FF25 #happynewyear”. Neobična objava stiže nakon što je Grohl kazao da je nasljednik njihovog devetog albuma “Concrete and Gold” (2017.) – “je*** čudan”, prenosi Music News.


Kada su ga pitali za objašnjenje, odgovorio je: “Čut ćete. Jeb** je čudan”.

Bubnjar Taylor Hawkins prethodno je pričao da bend ove godine ima planove proslaviti i svoju dvadeset i petu godišnjicu. Na pitanje o planovima, kazao je da je “vrlo moguće” te da još treba “puno priče”.

“Mislim da Dave već skicira želje za idući album tako da ne bi bio iznenađen ako stiže nešto novo. Ne mogu to sto posto reći sa sigurnošću, jer sam uvijek posljednji koji nešto dozna i ne želim ništa otkriti. Ali, mislim da bi moglo biti nešto za našu 25. godišnjicu. Znate nas, nikada ne stajemo”, kazao je Hawkins.

Grohl je u međuvremenu kazao da Foo Fighterse uopće ne smatra “cool” ljudima već inzistira na tome da su totalni “rock tate”.

“Prije svega, svi smo očevi i da, rock smo bend. Gle, imam pedeset godina i imam jeb*** sivu kosu. Ali znate, stvar je u tome da nikada nisam naš bend smatrao ‘cool’ bendom, što mi se sviđa”.

Objasnio je da nikada nisu bili hip niti cool. “Mislim da je razlog zbog kojeg smo još uvijek ovdje taj što smo se maknuli od popularnih stvari koje se događaji, ali i zato jer imamo što nas briga, stav. Ja sam želim svirati je*** glazbu”, kazao je.

Komentari

komentara