Svojim „Renoom 4“ Mile Kekin stigao je u Rijeku na Riječku zvečku, već nam poznatu kvartovsku manifestaciju koja se održava na Vežici.

Iako bez svog Hladnog piva iza leđa, Kekin je već poznat i prepoznat po svom kantautorskom radu, pa je publika uživala u pjesmama s njegovog hvaljenog solističkog albuma  „Kuća bez krova“, među kojima su najpoznatiji hitovi „Samo moja“, „Takav par“ i „Atlantida“.

Na repertoaru su se našle i pjesme s njegovog prvog solo albuma „U dva oka“ koji je sa svojim Putnicima snimio 2001. godine.

“Ovo mi izgleda kao kvartovska vrtna zabava i sviđa mi se”, pozdravio je Mile Kekin okupljenu publiku i krenuo s pjesmom Atlas koju je predstavio kao jednu pravu riječku pjesmu. 

Na pozornici su ga pratili Danko Krznarić na gitari, klavijaturama i perkusijama, Marko Bregant na gitari, Andrija Lazo na harmonici i Neven Jurić na bas gitari.

Iako ga je možda, barem na prvu teško odvojiti od Hladnog piva, veliki broj posjetitelja, dokaz je kako se publici sviđa ono što Mile Kekin ima za reći kao solo igrač.

Unatoč velikom broju ljudi, intimna atmosfera, Miletove dogodovštine iz vlastitog života i staro i mlado u publici obilježilo je njegovo gostovanje u Rijeci koje nije prvo, a za vjerovati je kako nije ni posljednje! 

Riječka zvečka ide dalje, već idućeg četvrtka stižu Edi East Trance Blues i Turisti.

Tekst: Majda Bembić

Foto: Marko Gracin

Komentari

komentara