Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture i riječki klub Crkva ove subote u 23.59 sati pozivaju na Hartera Revisited party, elektronički glazbeni povratak u prostor legendarne Hartere.

Publiku očekuje devet DJ nastupa na dva floora. Nakon već najavljene headlinerice, cijenjenje talijanske DJ-ice Elene Colombi poznate po anarhističkom ukusu u odabiru glazbe, organizatori kao još jednu headlinericu izdvajaju DJ-icu Dr. Rubinstein.

Plesni setovi Ruskinje s berlinskom adresom mogu se opisati kao hipnotički acid, moćni techno i zvuk koji podsjeća na legendarne partije devedesetih. Posebna po svojoj veseloj osobnosti i avanturističkom duhu te neizrecivoj ljubavi prema glazbi, Dr. Rubinstein nastupa po cijeloj Europi i širom svijeta. Samoproglašena »prava rejverica«, ples je oduvijek doživljavala kao svojevrsnu meditaciju.

– Kad je glazba prava, svoj um možete osloboditi da ni o čem ne razmišljate, već samo plešete, naglašava.

Taj »najbolji osjećaj na svijetu i tu apsolutnu sreću« stalno traži i to ne samo za sebe, nego i za one koji dolaze na njezine nastupe.

U Harteru iz Banja Luke s probranom selekcijom mračnih, senzualnih i energetičnih traka dolazi i jedna od organizatorica najvećeg bosanskog festivala elektroničke glazbe Fresh Wave Festivala Joma Maja, a domaću podršku headlinericama pružit će Bronski. U Harteri će publiku rasplesati još i Igorritza, Life4Funk i Boo Dale. Nastupit će i mlada riječka DJ-ica Kasja koja je pravo osvježenje na sceni, dok popis zanimljivih DJ-eva eklektične techno i house glazbene selekcije zaokružuje beogradski DJ i producent Marko Vuković.

Treći, »chill« floor Hartera revisited partyja preuzet će pulsko gerilsko pop-up kino – Kino Katarina sa svojom selekcijom art filmova.

Ulaznice za Hartera Revisited party koji se održava u sklopu Ciklusa Furioza Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, do 23. kolovoza moguće je kupiti po cijeni od 60 kuna u sustavu Eventima, dok će na dan događanja cijena ulaznice biti 80 kuna.

 

Komentari

komentara