Jedan od najboljih Halloween partyja u Rijeci dogodit će se 31. listopada u OKC-u Palach.

Kao i svake godine mračni Imperator Zla ponovno će uposliti Udrugu The Hauntlings kao male i zle podanike te prirediti još jedan u nizu najuvrnutijih Halloween partya u gradu, a sve uz temu legendarnog redatelja Tima Burtona.

Posjetitelje kroz večer očekuje mnoštvo zabave uz nagradno natjecanje za najbolju masku, natjecanje za Kraljicu Vriska, specijalni vatreni show skupine Red Rays, najbolji izbor mjuze uz hitove za čagicu iz 80-ih i 90-ih te naravno posebno dekoriran Palach koji će dodatno poboljšati atmosferu ove mračne večeri. Sve ljubitelje koji se prigodno maskiraju u najdražeg lika iz Burtonovih filmova i crtića i  sudjeluju u izboru za najgoru masku očekuju bogate nagrade.

Točno u ponoć, u Kružnoj ulici ispred Palacha, održat će se specijalna ulična predstava skupine Red Rays koja nam donosi priču o glavnom liku crtanog filma »Nightmare before Christmas« Tima Burtona. Jack Skellington, koji je ujedno glavni protagonist predstave u mističnoj i atraktivnoj priči nakon što utone u san postaje jedan od aktera u freakshowu tijekom kojeg upoznaje razne likove te im se pridruži u raznim spačkama i vatrenom plesu. Za one koji se ne stignu zamaskirati, postoji specijalni »Face Paint« štand na kojem će se posjetitelji za malu donaciju pretvoriti u likove iz Burtonovih filmova. Upad na ovogodišnje mračno slavlje iznosi nesretnih 13 kuna, a vrata Palacha se otvaraju u 21 sat.

Komentari

komentara