Dok pjesma »Dibidus« odjekuje radijskim eterom, Hladno pivo se sprema za vruće koncertno ljeto na domaćem terenu, a jesen će biti obilježena koncertima po Europi, s posebnim naglaskom na dva koncerta u Irskoj.

Početkom lipnja bend je nastupio je na Revolution Festivalu u rumunjskom Temišveru, i taj nastup bio je početak serije koncerata Hladnog piva po državama Europe. Na jesen i zimu čekaju ih koncerti u Austriji, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj i Slovačkoj, dok su za koncerte u Irskoj ulaznice već krenule u prodaju.

Hladno pivo nastupit će u dva irska grada, Corku i Dublinu, u listopadu ove godine, a s obzirom na priljev radne snage s naših prostora na Smaragdni otok, i reakcije nakon puštanja ulaznica u prodaju, čini se da će to biti pravi mali regijski reunion.

– Vrlo smo veseli i razdragani što ćemo nastupati po prvi put u Irskoj. Očekujemo odličnu pivu i još bolju publiku. Nikad nismo bili niti u Dublinu niti u Corku ali znam da ćemo sresti mnogo poznatih lica. To trebamo prvenstveno zahvaliti svim našim vladama koje se pobrinule zaposliti naše mlade – u inozemstvu. Ponijet ćemo i majice i cedeje i par hrvatskih specijaliteta koje ćemo prodavati po nenormalnim cijenama našim Ircima i onim pravim. Naš vrli menedžer za ovaj dio svijeta tvrdi da je ovo tek početak europske turneje bez kraja i početka. Na redu su Austrija, Češka, Bugarska i druge zemlje, a nakon toga samo je Šengen granica – izjavio je Mile Kekin.

Hladno pivo nastupit će u Corku 11. listopada u dvorani Crane Lane Theatre, a dan poslije, 12. listopada stižu u Dublin u dvoranu The Acadamy.
Odmah po povratku iz Irske, 15. listopada, bend će održati i koncert u Zagrebu, u velikoj dvorani Doma sportova u sklopu jesenske dvoranske serije koncerata Tulum gdje će dijeliti pozornicu s Brkovima i Šankom.

Komentari

komentara