Nakon što je prije nekoliko dana predstavio singl i videospot “Dodiri”, Boris Štok danas je objavio debitantski album “Ispod kože”.

Album izlazi nakon, od publike i kritike hvaljenog EP izdanja “Puls”, a donosi spoj moderne plesne elektronike i zvuka osamdesetih uz vrhunsku produkciju.

U utorak, 16. listopada, Boris stiže u zagrebačku rock knjižaru Rockmark u Berislavićevoj, gdje će najaviti svoj veliki zagrebački koncert, akustično izvesti nekoliko pjesama i družiti se s fanovima koji će imati prilike album “Ispod kože” i ulaznice za koncert u Tvornici kupiti po povoljnijim cijenama.

Promocija albuma će se održati u petak, 26. listopada u obnovljenoj Tvornici Kulture, a Borisu će se na nastupu pridružiti legendarna Josipa Lisac i grupa Chui. Ulaznice po cijeni od 45 kn već se nalaze u prodaji.

Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

Komentari

komentara