Jedan od najutjecajnijih rock muzičara 21. stoljeća, Jack White, ekranizirao je singl »Corporation« koji se nalazi na njegovom trećem studijskom albumu »Boarding House Reach«.


Video je sniman u maniri kratkog krimi filma.

Singl »Corporation« objavljen je u siječnju ove godine kao treći singl s albuma, a sada publika ima priliku pogledati i spot koji je režirao talentirani mladi režiser Jodeb, poznat po suradnji s bendovima Imagine Dragons i Underoath.

Ovih je dana objavljeno da je album »Boading House Reach« najprodavanije vinilno izdanje 2018. godine, a u trenutku objavljivanja se našao i u samom vrhu mnogih svjetskih kako radijskih, tako i digitalnih top lista.

Jack White

Cjelokupno izdanje skladao je Jack White služeći se minimalnom opremom koju je koristio i kao šesnaestogodišnjak što pjesmama daje zvuk koji je istovremeno moderan i izvanvremenski. »Boarding House Reach« se teško može svrstati u okvire jednog žanra budući da utjecaje vuče iz rock‘n’rolla, electro i hard funka, proto punka, hip hopa, gospel bluesa, pa čak i country muzike što ga čini najambicioznijim izdanjem ovog glazbenika do sada.

Komentari

komentara