Najatraktivniji i najposjećeniji programi Student Day Festivala svake su godine koncerti koji će se ove godine, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, održavati unutar objekta na Delti.

KBS Warehouse floor bit će u poznatom prostoru Ex-port Delte, dok će »main floor« biti u hali pored.

– U dogovoru s Lučkom upravom odlučili smo glavnu pozornicu staviti u sjevernu, veću halu na kojoj će biti glavni izvođači, objasnio je Alen Tibljaš podsjetivši tko sve dolazi na jubilarni SDF.

Najveće ime ovogodišnjeg festivala je britanski Rudimental, uz njih će u petak nastupiti TBF, Krešo Bengalka, Fanaa i Generator. U subotu publiku očekuju besplatni nastupi Damira Urbana i njegove četvorke, Ede Maajke, Vatre, grupe Grapevine Babies i Dražena Turine Šajete.

Ljubitelje elektronike zasigurno će oduševiti DJ Darius Syrossian, Marina Karamarko i Ana Antonova, HIGH5, Reinkarnacija, Mecena, DJ-i iz Liminala i KBS Entertainment crewa. After party će tradicionalno biti u nedjelju u Crkvi.

Student Day Festival organiziraju Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i RIKUP uz pokroviteljstvo Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije te Sveučilišta u Rijeci.

Komentari

komentara