Mr.Lee & IvaneSky oduševili su Zagreb u punoj velikoj dvorani Teatra &TD.

Radi se o projektu nastalom pod krovnim imenom Strukturne ptice, koji je pred nekoliko desetljeća prethodio kasnijim inkarnacijama Let2, te konačno Let3, a koji je u zadnjih nekoliko godina fermentirao u kazališnom i filmskom glazbeno-scenskom djelovanju Damira Martinovića Mrleta – Mr.Lee i Ivanke Mazurkijević – IvaneSky. Uz ovaj pokretački duo na sceni Teatra &TD pojavila su se još trojica sjajnih glazbenika – gitaristi Vlado Simcich Vava (Turisti, ex-Laufer) i Dražen Baljak (Let3), te bubnjar Ivan Bojčić Bin (Morso, Let3).
Koncertna osnova bile su pjesme sa soundtracka za hit film ‘Kauboji’ koji su Mr.Lee & IvaneSky, naravno u novim live verzijama i aranžmanima koje su dodatno pojačala i odlično odabrana gostovanja. Redom sjajni – Ivan Valušek na sitaru i basu, Boris Štrok u jednom od vrhunaca večeri, emotivnom duetu ‘Sve za ljubav’, te gitaristički virtuoz Darko Jurković Charlie.

Odlično primljeni od strane publike Mr.Lee & IvaneSky skupa sa cijelim bendom vratili su se nakon službenog kraja koncerta i na zasluženi bis, kojim su kroz izvedbu ‘Sedla u hladnoći’ stavili točku na koncert.

Komentari

komentara