Kandžija i Gole žene predstavljaju novi singl i prateći videospot – »Nema labavo«, naslovnu pjesmu iznimno hvaljenog albuma koji je u rekordnom roku uhvatio same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja 2015. godine.

Novi singl stiže uoči priprema za veliku koncertnu promociju studijskog izdanja koja će biti održana 12. ožujka u Tvornici kulture u Zagrebu. Kako i priliči svim pripremama, momci uz muzičke finese, bruse i svoju fizičku spremnost, pa su tako za »Nema labavo« pripremili i videospot »Teretana Session« u kojem su ugostili jednu i jedinu Vesnu Mimicu. Spot koji je TV-premijeru imao u emisiji »Dobro jutro Hrvatska«, a dostupan je i na YouTube/Vevo kanalu Kandžije i Golih žena.
– »Nema labavo« je himna albuma i himna svake teretane, zvali smo Vesnu koja nam je pokazala par vježbi tako da stvarno nema labavo. Imamo upalu mišića svi, rekao je Kandžija.
Pripreme za koncertnu promociju albuma najavljene su prošlog tjedna kada je otkriveno kako će Kandžija putem svog YouTube/Vevo kanala publici pružiti uvid u aktivnosti uoči zagrebačkog nastupa. Svakog utorka do koncerta će objavljivati »Teretana Session« – novi videospot s jednom od pjesama s novog albuma.

Komentari

komentara