U subotu, 25. ožujka Kawasaki 3P okupirat će Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova praćeni gostima od kojih će neki po prvi put nastupiti na velikoj pozornici.

Kawasakiju će se na pozornici pridružiti Divine Vixens i orkestar 8 Problema, a uloga Maria Kovača ostat će neotkrivena do koncerta.
Divine Vixens je grupa iz Zagreba, koja se bavi svim vrstama performansa vezanih za kabaret i burlesku, a djeluje u sklopu Studija Paradox , gdje održavaju tečajeve, radionice ali i show nastupe. Ova skupina okuplja sve zaljubljenike u ovu zanimljivu umjetničku formu i zalaže se za razvoj kabaretske i burlesque scene u Zagrebu i šire.
Divine Vixens
Puhački orkestar 8 Problema publika je zapazila na prošlotjednoj proslavi rođendana Kawasakija na Cvjetnom trgu. Ova skupina mladih glazbenika iz Međimurja već je jednom nastupila s bendom, ali je u Domu sportova čeka pravi, velik ispit za kojeg vježbaju već dugo vremena.
8 Problema
Vrata Male dvorane otvorit će se u subotu u 20:00. Kawasaki i gosti će na pozornicu izaći oko 21:30 i odsvirati set duži od dva sata.
Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kn, a na sam dan koncerta koštat će 90 kn.

Komentari

komentara