Tame Impala, popularni glazbeni projekt iza kojeg stoji kantautor, multiinstrumentalist i producent Kevin Parker, ponovno oduševljava novim spojevima psihodeličnih zvukova i pop glazbe.

Nakon što je obožavatelje razveselio najavom novog studijskog albuma »The Slow Rush«, koji će svjetlo dana ugledati 14. veljače 2020. godine, uslijedila je i objava novog singla »It Might Be Time«. Hrvatska publika singl može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Tema koja se proteže kroz pjesmu strah je od gubitka inspiracije, one kreativne »žice« koja stvarnost pretvara u umjetnost. Autor pjesme je Kevin Parker, koji je ujedno zaslužan za njeno snimanje, produkciju i miks. Singl će se naći na izdanju naziva »The Slow Rush«, četvrtom studijskom albumu Tame Impale. »Većina pjesama na ovom albumu preispituje prolaznost života«, otkrio je Parker.

S talentiranim je glazbenikom na naslovnici albuma surađivao fotograf Neil Krug, a sama je naslovnica simbol za čovječanstvo koje je okolina progutala u tren oka. Album »The Slow Rush« će od 14. veljače 2020. godine biti dostupan u digitalnom i fizičkom obliku.

 

Komentari

komentara