Riječka promocija hvaljenog albuma “Hate is a Wonderful Thing” zagrebačkog blues virtuoza, Bebè Na Volè i službeno je rasprodana, javlja Distune. Koncert će biti održan u petak, 20. rujna u 21 sat na Botelu Marina, a vrata se otvaraju od 20 sati.

Podsjetimo, jedna od najznačajnijih blues vokala i gitarista ovih prostora Aadam Semijalac umjetničkim imenom lanjskim albumom“Hate is a Wonderful Thing” opravdao je sve hvale koje stoje od početka njegovog rada.

Njegov se zvuk može smatrati mješavinom indie i blues utjecaja, utjelovljenom u talentiranom one-man-bandu, nadahnutoj izvedbi koji podjednako oduševljava publiku i kritiku.

Poseban gošča koncerta je vizualna umjetnica Iva Masters.

“ Suradnja s Adamom  razvijala se spontano  unazad par godina te je kao takva  poprimala razne oblike. Iako se inače ne bavim VJingom, jako me zainteresirao  narativni potencijal tog medija i način na koji utječe na konačni doživljaj publike.

A kako mi albumi Bebe Na Vole često služe kao zvučna kulisa tijekom kreativnog rada, činilo mi se prikladno razviti neku svoju interpretaciju njegovog djela te zauzvrat stvoriti vizualnu kulisu –  svojevrstan Imaginarij Bebe Na Volea” ističe Iva.

Paluba botela, pozdrav ljetu i blues su više nego dovoljna pozivnica za još jednu nezaboravnu glazbenu večer.

Komentari

komentara