Hit postavi Sea Star festivala koji će krajem svibnja lansirati ovogodišnju festivalsku sezonu u umaškoj laguni Stella Maris pridružuje se više od petnaest novih imena.

Čast da se vrate i na drugo izdanje festivala pripast će tandemima koji su obilježili proteklu glazbenu godinu – Nipplepeople i Krankšvester. Nakon što su prošle sezone premijerno predstavili svoje megahitove »Frka« i »Gaber«, Nipplepeople će zasluženo kročiti na glavnu Addiko Tesla Main Stage. Uz njih, Nautilus Arena ugošćuje jake snage domaće elektronske scene, a predstavljene su i dvije žestoke plesne pozornice – Silent Octopus i Exotic Laguna.

Osim kreme svjetske elektronike i regionalnog hip hopa, drugu pozornicu po veličini, Nautilus Arenu, pokorit će i jake snage domaće plesne glazbe. U petak će na scenu stupiti Senidah feat AMN, novo obećavajuće R’n’B rap ime iz Slovenije i vlasnica hita »Slađana« koji broji preko osam milijuna pregleda na YouTubeu, zatim tvrda neuro drum’n’bass ratnica iz Zagreba Tekitoka te sve razvikaniji producent i DJ VRH koji drži leđa splitskoj hip hop sceni.

U subotu će se, na techno večeri, iz razglasa oriti jedno od najlegendarnijih zagrebačkih klupskih imena, DJ s preko 30 godina staža, Toxic.

Na Sea Star dolazi i perspektivni talijansko-brazilnski DJ i producent Leandro Da Silva. Silent Octopus, donosi novu dozu silent partyja, uz DJ reprezentaciju koju čine Sin, Kiki Belluci i duo Jeulz X Hubris. U tijeku je akcija »Kupi 4, zgrabi 5« koja olakšava povoljniji dolazak na festival. Ova akcija, traje do petka, 4. svibnja ili do isteka zaliha.

Komentari

komentara