Načini na koje umjetnici, među njima i rock glazbenici, pokušavaju „otjerati“ Donalda Trumpa s položaja predsjednika SAD-a sve su originalniji i otkvačeniji, a u sam vrh nedvojbeno ide potez sjajne američke rock i pop pjevačice Lane Del Rey.

Ona se, ni manje ni više, priključila međunarodonom vještičjem pokretu koji Trumpa namjerava detronizirati – vradžbinama! Naime, na svom twitter profilu Del Rey napisala je kako se vještičji načini na koje je moguće ukloniti Trumpa biti na internetu poznati točno u ponoć 26. ožujka, 24. travnja i 23. svibnja!

Štoviše, prvi od datuma na koji se moglo otkriti okultne tajne bio je 24. veljače, a svi ostali datumi, kako tvrde poznavatelji ezoterije, vezani su uz rituale mjesečevih mijena i lunarni kalendar. Na ta četiri datuma oni koji vjeruju u vradžbine nastojat će masovnim druženjem na internet valovima prakticirati ritualna ponašanja kojim je, vjeruju, moguće Trumpa ukloniti s mjesta vodećeg čovjeka SAD-a.

Oni koji su u petak, 24. veljače potražili sastojke mogli su saznati da su to, između ostalog, neka nelaskava i ružna fotografija Donalda Trumpa (a ima ih!), komad nokta (čijeg?), mali vrč vode, tanka svijeća s mirisom naranče te tarot karte. Što s tim svim raditi vjerojatno će biti poznato nakon što se otkriju pojedinosti i ostalih naznačenih datuma, a Lana Del Rey svemu tome daje punu podršku.

Hoće li Donnie izdržati ove napade tek ćemo vidjeti, a oni koji to žele što prije saznati trebali bi se obratiti Vidovitom Milanu!

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

komentara