Kolovoz u Šibeniku obilježit će nastup jedne od najpopularnijih electro skupina na svijetu. Atraktivnu lokaciju Tvrđave Sv. Mihovila, 5. kolovoza ispunit će zvukovi dobro poznatih uspješnica islandske skupine GusGus i deep house maestra Kevina Yosta koji će publiku rasplesati na afterpartyju.

Bend je nastao 1995. godine na Islandu isprva kao umjetnički kolektiv. U 25 godina karijere izdali su devet studijskih albuma od kojih je najveći komercijalni uspjeh polučio Arabian Horse iz 2011. godine. Surađivali su s nekima od najpoznatijih imena electro i pop scene poput Björk, Roisin Murphy, Depeche Mode i Sigur Ros. Nastupali su na najpoznatijim svjetskim festivalima, a u Hrvatskoj smo ih imali prilike slušati u Zagrebu i Rijeci. Uz Gus Gus publiku će DJ setom rasplesati domaćin A+ te Kevin Yost, producent i DJ iz Pensilvanije kojeg kritičari nazivaju maestrom deep house žanra.

Organizatori koncerta, projekt Collage i Tvrđava kulture Šibenik najavljuju spektakl kojem će se pridružiti i poznati američki DJ i producent Kevin Yost s DJ setom.

“Posebno nam je zadovoljstvo što se ovaj koncert događa u Šibeniku. Ovo je prvi put da Gus Gus nastupaju u Dalmaciji, a tvrđava Sv. Mihovila je doista impresivna lokacija koja može stati uz bok brojnim svjetskim pozornicama. Vjerujemo da je ovaj koncert dobra promocija za šibenski turizam te da će privući brojne inozemne goste i štovatelje dobrog zvuka koji će se ovo ljeto odmarati u Dalmaciji” – kazali su iz Collage projekta.

Collage je novi projekt na hrvatskoj glazbenoj sceni koji za cilj ima organizaciju glazbenih evenata na specijalnim lokacijama. Koncept Collage projekta zasniva se na kombinaciji live koncerata i aftershow nastupa eminentnih svjetskih DJ-a. Nakon ljetne sezone koju će obilježiti nastup skupine Gus Gus i Kevina Yosta, Collage će s atraktivnim programom obogatiti i zagrebačku koncertnu scenu.

Cijena ulaznica je 220kn.

Prodajna mjesta:
City Point šibenskih tvrđava (don Krste Stošića 1)
Blagajne šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone
Dućan ploča PDV, Međimurska 21,Zagreb
Sva prodajna mjesta Entrija www.entrio.hr

Komentari

komentara