Mr. Lee & IvaneSky održat će koncert u sklopu programa »Ljeto u Dnevnom« večeras s početkom u 22 sata u dvorištu Društvenog centra Rojc.
Bit će to premijerni pulski nastup projekta koji je nastao prije nekoliko desetljeća pod imenom Strukturne ptice, a prethodio je kasnijim inkarnacijama Let2 i Let3 te je u zadnjih nekoliko godina fermentirao u kazališnom i filmskom glazbeno-scenskom djelovanju Damira Martinovića Mrleta – Mr.Leea i Ivanke Mazurkijević – IvaneSky. Njihov album ”Colors” glazbeni kritičari su ocijenili kao pravi konceptualni album koji može parirati izdanjima na internacionalnoj glazbenoj sceni. Glazba koju izvode MrLee & IvaneSky je nekonvencionalna i kao takva svoju publiku ima i u Hrvatskoj.
Uz ovaj pokretački duo na live nastupima pridružuju se trojica sjajnih glazbenika, gitaristi Vlado Simcich Vava (Turisti, ex-Laufer) i Dražen Baljak (Let3), te bubnjar Ivan Bojčić Bin(Morso, Let3).
Ulaznice se u pretprodaji po cijeni od 40 kuna mogu nabaviti u sustavu entrio.hr te u agenciji Activa Travel i Dnevnom boravku Rojca. Cijena ulaznice na dan koncerta bit će 50 kuna.

Komentari

komentara