Vremenska prognoza, nažalost, ne pogoduje najavljenom riječkom Torpedo ONE partyju koji se trebao održati na otvorenim pozornicama oko lansirne rampe tvornice Torpedo te se isti zbog najavljene kiše premješta na nikad u tu svrhu korišten prvi kat industrijske zgrade Exportdrva na Delti – u subotu, 25. kolovoza s početkom u 23.00 sata. Svi najavljeni headlineri, sve redom inozemni producenti i producentice te DJ-evi, ostaju nepromijenjeni, poručuju iz organizacijskog tima Torpedo ONE partyja.


U subotu s početkom u 23 sata nastupit će cijenjeni berlinski techno glazbenici s neprekinutim višedesetljetnim djelovanjem Alexander Kowalski (Mord, Damage Music) i Heiko Laux (Kanzleramt, Ovum), ruska glazbenica strelovite karijere – Inga Mauer (HVNX, Shtum) te njen američki kolega s londonskom adresom, širokim glazbenim opusom i intrigantnim rodno nedefiniranim nastupom – Rrose (Eaux). Domaću podršku dat će im Mystic, di.merkl i DJ Ogi.

Alexander Kowalski
– Zbog nemogućnosti da se na kat Exportdrva smjeste višestruke pozornice, prostorom će dominirati samo jedna s navedenim nastupima, zaključuju organizatori.

Rrose
Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 70 kuna mogu se kupiti u sustavu Entrio i Dallas Music Shopu Rijeka do petka 24. lipnja. Na sam dan događanja, na ulazu u Exportdrvo, ulaznica će iznositi 90 kuna.

 

Heiko Laux
Torpedo ONE party je treća ovoljetna glazbena postaja Ciklusa Furioza, dijela programskog pravca Kuhinja projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture, koji nastaje u suradnji s klubom Crkva i AD, nekoć poznatiji kao AD Bookings.

Komentari

komentara