Pjevačica Maje Posavec svoji će album „Kada ne bih imala strah“ koncertno promovirati u srijedu, 9. svibnja u Maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog s početkom u 20h, priopćeno je iz Aquarius Recordsa.

Maja će s bendom izvesti svih 12 pjesama s albuma na kojem je radila osam godina, ali i neke druge koje su obilježile njenu dosadašnju karijeru.

Ulaznice po cijeni od 90 kuna mogu se kupiti preko sustava Ulaznice.hr, na dan koncerta će koštati 100 kuna. Zbog specifičnosti prostora broj ulaznica je ograničen.

„Ovo je moj prvi veliki samostalni koncert. I došao je u pravo vrijeme. Napokon sam spremna podijeliti s publikom svoj autorski prvijenac uživo. Publika me do sada gledala i slušala u raznim projektima, ali ovo je nešto vrlo moje i vrlo osobno. Sretna i uzbuđena zajedno s ekipom iz benda Ivan Kapec, Vinja Marino, Damir Mihaljević i Franjo Klinar spremam koncert koji ima obrise cabareta, gdje ja kao Maja Posavec putujem kroz svoja raspoloženja, stilove, faze“ izjavila je Maja prije koncerta.

Maja je ususret ovom koncertu izbacila i spot za pjesmu „Prazan hod“. Producent je Višeslav Laboš, a za režiju i kameru zadužen je bio Damian Nenadić. Spot je montirala Sandra Bastašić, a color je zasluga Darka Kušlana.

Komentari

komentara