U subotu će Palach ponovo zatresti zagrebački bend ThroaTTwisteR kojem se se na pozornici kluba u Kružnoj pridružiti i prijatelji iz grupe MBurns i mlade nade ekstremne glazbe Zenoth.

ThroaTTwisteR je metal hardcore bend koji djeluje od 2007. godine. Glazba koju ostavlja iza sebe mješavina je energičnih rifova, jumpdafuckup ritmova, monstruoznih vokala i zaraznih brejkova. Uz mnogobrojne koncerate odsvirane diljem Hrvatske i Europe, bend svoje iskustvo također potvrđuje dosad izdanim albumom »Cold Images«, EP-om »Humanity«, »X Years Of Misery« i singlovima »It’s Your Funeral« i »ICARUS«. Kako navode organizatori, ovi momci i dalje visoko drže ljestvicu u nekonvencionalnoj metal sceni zbog karakterističnog stila glazbe i mješavine raznih metal stilova ukomponiranih u savršeno podmazani stroj koji zvučno gazi sve pred sobom.

Pridružit će im se i domaći bendovi. MBurns je četveročlani metal bend iz Rijeke koji djeluje od 2006. godine, 2011. je objavio prvi istoimeni album, a nakon poduže diskografske pauze, krajem 2017. predstavili su drugi album »More To Life Than This«. Zenoth je metal bend iz Rijeke koji na scenu donosi tvrdu mješavinu metal podžanrova. Prije dvije godine predstavili su prvi službeni glazbeni video, za pjesmu »Unreal Reality«, kako se zove i njihov prvi EP objavljen prošle godine. Trenutno rade na novom materijalu.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 30 kn, a na dan koncerta bit će 40 kn.

Komentari

komentara