Jedan od najmlađih bendova na svijetu, Honey Hahs, objavio je novi, politički angažirani singl »Stop Him« u izdanju diskografske kuće Rough Trade.


Singl je popraćen i video spotom.

Porijeklom iz Londona, tri sestre Rovan, Robin i Silvie imaju prosječnu starost od samo trinaest i pol godina. Međutim, godine ih ne spriječavaju otvoreno se izjašnjavati kroz tekstove pjesama. Rovan svira gitaru i klavir, Robin svira bas, Silvie svira bubnjeve, a sve tri pjevaju, sklapajući jedinstvene harmonije.

Singl »Stop Him« bit će dio albuma »Dear Someone, Happy Something« koji će biti objavljen 7. rujna. U svojim pjesmama održavaju sirovo iskren pogled na svijet iz dječje perspektive. Njihove pjesme pogađaju i stariju publiku zahvaljujući politički angažiranim tekstovima kakav je tekst aktualnog singla ili »Mr. Trump«.

Oliver Pearch

Honey Hahs su do sada podržali mnogobrojni umjetnici poput Goat Girl, Fat White Family, Insecure Men, Shame, Micachu and The Moonlandingz uz koje su između ostalog i nastupale.

Produkciju debi albuma ovog mladog trija radio je poznati producent Steve Mackey, koji je predhodno surađivao sa svjetski priznatim bendovima poput Arcade Fire, Florence+The Machine i M.I.A. Jonni Lu Studio je bio zadužen za dizajn omota albuma, a samu fotografiju za omot slikao je fotograf Oliver Hadlee Pearch.

Komentari

komentara