Ususret velikom koncertu Antivalentinovo Leta 3 što će 13. veljače biti održan u zagrebačkom Domu sportova, priprema se i nekoliko warm up eventa. Prvo zagrijavanje donosi ekskluzivni nastup projekta Mr. Lee & Ivanesky iza kojeg stoje Damir Martinović Mrle (Let 3) i Ivanka Mazurkijević (Stampedo), koji će uživo uz vrsne prateće glazbenike, među kojima su i Vlado Simchich Vava (Turisti, ex-Laufer), Ivan Bojčić (Morso, Let 3), Dražen Baljak (Let 3), predstaviti svoju jedinstvenu glazbenu priču. 

Zagrijavanje će se dogoditi 12. prosinca u Teatru &TD, s početkom u 21 sat. Ulaznice za ovaj događaj moći će se kupiti na blagajni Teatra &TD po cijeni od 25 kuna.
Ulaznice za Let 3 Antivalentinovo koncert već u prodaji i to po jedinstvenoj cijeni od 80 kuna za jednu ulaznicu koja vrijedi za dvoje, dok će cijena ulaznice za dvoje na dan koncerta biti 100 kuna, a mogu se kupiti u Dallas Music Shopovima u Zagrebu i Rijeci, te u sustavu Eventima.
Također, na koncertu će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj early bird cijeni moći kupiti i novi, dugoočekivani studijski album Leta 3 i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSk’, koji će se ekskluzivno moći čuti uživo upravo na warm up eventu, u Teatru &TD 12. prosinca.

Komentari

komentara