Četvrto izdanje tradicionalnog zimskog festivala urbane glazbe, Antivalentinovo dva je dana napunilo zagrebački Boćarski dom.

Druga večer, u subotu je donijela pet sati pozitive atmosfere i vrhunske nastupe Turista, Bad Copy, Kojota i idejnih začetnika festivala – jedinstvenih Let3 kojima se na pozornici pridružila Marina Perazić.

Obje večeri uvertiru u glazbene nastupe odradila je ekipa Studija smijeha. Prvu večer glazbeno je otvorila grupa Saučešće, dok su druge večeri istu ulogu odigrali riječki Turisti.

Nakon Turista, slijedio je beogradski hip-hop trojac Bad Copy koji je svojim nastupom i ovaj put potvrdio da i u Zagrebu ima puno fanova. Slijedili su Kojoti na čijem je nastupu gostovao reper Kandžija. Četvrto izdanje AntiValentinova zatvorio je Let3 koji je izveo sve svoje najveće hitove, a za izvedbu jednog od najvećih »Riječke pičke« na pozornici im se pridružila i odlično raspoložena Marina Perazić.

Prve večeri publika se odlično zabavila uz Ramba Amadeusa, rasplesala uz jedan od ponajboljih domaćih urbanih bendova Elemental, dok je kao poslastica za kraj ostalo – Zabranjeno pušenje.

Manifestacija, koja je ove godine uz novi slogan »Ništa ljubav, samo obitelj« i zbog velikog interesa i želje fanova, prerasla u dvodnevnu glazbenu svetkovinu za sve one koji žele praznik zaljubljenih obilježiti na drugačiji način, definitivno je opravdala sva očekivanja i potvrdila da ima svoju publiku koja se ove godine udvostručila.

Planovi za AntiValentinovo #5 već su krenuli, ali do tada čeka nas prvo slovensko izdanje festivala koje će se dogoditi 20. i 21. veljače u ljubljanskoj Cvetličarni.

 

Komentari

komentara