Američka rock grupa Eagles of Death Metal, na čiji su koncert u pariškom Bataclanu 13. studenoga upali teroristi i izvršili pokolj, morala je otkazati preostali dio europske turneje zbog ozljede ruke pjevača i gitarista Jessea Hughesa.


»Eagles Of Death Metal sa žaljenjem moraju otkazati preostali dio europske turneje zbog ozljede tetive Jessea Hughesa«, objavio je produkcijski organizator turneje »Nous Productions« u priopćenju.
Radi se o osam koncerata u Francuskoj, Italiji, Španjolskoj i Portugalu.
Jesse Hughes je »pokušao svirati u bolovima, ali su ga liječnici upozorili da će tako samo pogoršati ozljedu koja će ga udaljiti s pozornice dulje vrijeme«, navodi se u priopćenju.
»Osjećam se užasno što ne mogu nastaviti turneju koja nam je promijenila živote, ali se moram prisiliti na stanku kako bi se ovo ljeto vratio u Europu još jači«, poručio je Hughes.
EODM su 13. veljače u Stockholmu nastavili turneju koju su im u studenome prekinuli teroristi. Emotivni vrhunac bio je tri dana poslije na prvom nastupu grupe u Parizu od napada u Bataclanu. Tri dana nakon Pariza svirali su u zagrebačkoj Tvornici.

Komentari

komentara