Priznati riječki kantautor Sandro Bastiančić na 22. Međunarodnom festivalu šansone Chansonfest 2019., predstavio je novu skladbu »Još sam dijete«.

Riječ je o još jednom singlu s njegovog nadolazećeg kantautorskog prvijenca radnog naziva »Bianca« koji priprema za sljedeću godinu. Pjesma govori o ljubavi, temi koja je Sandru najveći izvor inspiracije. Voljeti kao dijete predivan je, mnogima neponovljiv osjećaj. No život ponekad iznenadi i pruži šansu opet ga doživjeti.

Sandro kao majstor melodije dao si je oduška u ovoj pjesmi koja nam mami smiješak već nakon nekoliko taktova, a refren nas vodi u neka druga, prošla i opuštajuća vremena. Pjesma je prvotno bila namijenjena za nekog drugog izvođača, ali nakon malo uvjeravanja, ipak ostaje »kod kuće«. Ovo je prva pjesma koju Sandro, uz autora glazbe i teksta, potpisuje i kao aranžer, a snimana je u studiju Roberta Funčića u Rijeci. Za snimanje pjesme, Sandru koji je svirao akustičnu gitaru i pjeva, pridružila se odlična ekipa: Zvonimir Radišić na gitarama, Dino Ivelja na bas gitari, Vedran Križan na klavijaturama, neizostavni Alen Tibljaš na bubnju i Ana Kabalin kao prateći vokal. Sve se snimalo pod budnim okom istaknutog producenta i autora Roberta Funčića.

Komentari

komentara