Organizatori INmusic festivala objavili su detaljnu satnicu nastupa na ovogodišnjem festivalskom izdanju.

Što se tiče headlinera na Main stageu, 19. lipnja u 20:45 nastupa Darko Rundek, a u 23:15 Arcade Fire. 20. lipnja od 20:30 sviraju Alt – J, a od 22:45 Kings Of Leon, dok posljednjeg dana festivala od 20:45 nastupaju Flogging Molly
23:15 Kasabian. Detalje o satnici drugih izvođača i rasporedu na svim drugim pozornicama doznajte OVDJE.

 

Posjetitelji sve informacije mogu dobiti i preko besplatne INmusic aplikacije za pametne telefone. Aplikacija sadržava i mapu otoka i kampa, navigaciju te informacije o izvođačima. Svaki korisnik može ju koristiti na način koji njemu najviše odgovara označavajući njemu najdraže sadržaje. Uz pomoć INmusic aplikacije korisnici mogu jednostavno pratiti i sve obavijesti INmusicovih Facebook i Twitter profila.

Novitet je vezan na režim ulaska i izlaska na festivalsku lokaciju – posjetitelji će bez obzira na ulaznicu imati pravo na jedan ulazak i jedan izlazak po festivalskom danu. Odnosno, nakon izlaska s festivala, ulaz je moguć tek sljedećeg festivalskog dana. Organizatori također upozoravaju na mogućnost pojave lažnih ulaznica.

U pretprodaji je i posljednji kontingent festivalskih ulaznica u ograničenom broju te dnevne ulaznice za 19. i 21. lipnja. Dnevne ulaznice za dugi dan festivala su rasprodane.

Komentari

komentara