Prvi Olive Groove Festival, jedinstveni glazbeno-vizualni događaj posvećen disco, funk, soul i house zvuku, održat će se ovog petka i subote u Malinskoj na Krku.

Konceptualno zamišljen kao vješto prebiranje po najboljim vinilskim izdanjima funka, disca, soula i housea iz kolekcija istinskih zaljubljenika u spomenute žanrove, festivalski program će, u potrazi za kvalitetom i autentičnošću minulih vremena, predstaviti upravo takve izvođače: diskografske labele Imogen Recordings, Burek, Cycle te Deep’n’Delicious kolektiv i Roller Boogie Night evente sa svojim perjanicama.

Nezaboravni ljetni plesnjak posjetiteljima će osigurati Mario Kolonić Pytzek, Antonio Žuža, Hrvoje Jelinčić aka Hrwoe, Marko Yesh Ješovnik, Jan Kinčl Zero, Josip Bajić aka Bronski, Life4Funk, Fryer, Boo Dale, Innaca, Repich & Peretti, Vedran Petrušić te Mrle, a svoj obol selekciji festivala dat će i slovenski DJ Gregor Volčanjak aka Kozmonaut. Dnevni dio programa odvijat će se u Beach Baru Paradajz na Rajskoj cesti, dok će se noćni program održavati na festivalskoj lokaciji koja je smještena u blizini Plodina na samom ulasku u Malinsku.

Ususret premijernom izdanju Olive Groove Festivala bit će održana dva warm up partyja. Wakeboard Cable Krk sutra će osim zaljubljenika u adrenalinske vodene sportove ugostiti i glazbenog egzibiconista Life4Funka. Riječki DJ i voditelj kluba Crkva osigurat će vrhunsku dnevnu zabavu za posjetitelje. Dašak lokalpatriotizma i dodatne podrške festivalu 2. kolovoza u Volsonisu u Krku donijet će Ana Antonova, mlada DJ-ica i grafička dizajnerica s Krka.

Posjetitelji na njezinom nastupu mogu očekivati mashup raznih žanrova, od probranog deep housea, UK garagea, tech housea, pa sve do bangera koji vode prema vrhuncu večeri. Za pultom će joj se pridružiti DJ Morikone s kojim će probrati samo najbolje od disco, funk i house žanrova.

Cijena jednodnevne ulaznice za festival u pretprodaji iznosi 90 kn, dok festivalska dvodnevna ulaznica stoji 140 kn te uključuje mjesto u festivalskom kampu u neposrednoj blizini festivalske lokacije uz prethodnu rezervaciju na info@olivegroovefestival.com. Od 4. kolovoza festivalska dvodnevna ulaznica bit će dostupna po cijeni od 170 kn, dok će jednodnevna ulaznica iznositi 120 kn. Ulaznice su u prodaji u beach baru Paradajz u Malinskoj, night clubu Volsonis u Krku te u sustavu Entrio.

Komentari

komentara